Natuurlijk wilt u zodra u 18 bent graag uw rijbewijs gaan halen.

Bij ons kunt u terecht voor uw rijlessen in een fijne auto en met vriendelijke en geduldige instructeurs. Die over een zeer goede vakkennis besschikken en u tijdens de gehele opleiding zal blijven begeleiden.

Ook wordt er tijdens de opleiding niet van auto gewisseld. Als u start met de opleiding krijgt u een boek wat behoort bij de Rij-opleiding in Stappen, waarin uw afspraken staan en waarin de gehele opleiding te volgen is en waaruit de lessen kunnen worden voorbereid.

Dit heeft als grote voordeel dat u altijd vooraf weet wat er tijdens de les behandelt wordt en dat u door de les thuis reeds voor te bereiden. De stof makkelijk zult begrijpen en meer inzicht krijgt in het autorijden. 

Voor een uitgebreide uitleg over de RIS methode verwijzen wij u naar RIS in het menu.

Bel of mail gerust voor meer informatie u kunt dit doen door te klikken in Direct Contact.

 Aanvullende opleidingen: Aanhangwagen

Bij onze rijschool bestaat de mogelijkheid tot het behalen van het rijbewijs BE. Dit kan middels een cursus van twee halve dagen. De eerste dag bestaat uit 4 uren les, meestal gegeven van 8.00 tot 12.00. 

De tweede dag bestaat uit drie uren les, van 8.00 – 11.00 uur met aansluitend het examen BE. Uiteraard kan men ook enige weken/dagen lessen volgen waarna het examen BE wordt afgenomen. De reguliere lessen worden altijd gegeven in blokken van minimaal 2 uur.

Wij bieden ook de eigenaren van caravans de mogelijkheid tot het volgen van een caravantraining. Tijdens deze 2 uur durende training leert u diverse stuurtechnieken waardoor u nog beter voor en achteruit kunt manouvreren met uw caravan.

Voor het examen BE (aanhangwagen) is geen theoriecertificaat nodig. Kandidaten dienen wel te beschikken over een geldig B rijbewijs.


Examen Rijbewijs  B:

De instructeur bereid u zo goed mogelijk voor op het praktijk examen en de tussentijdse toets. Indien u op TTT (tussentijdse toets) gaat moet u de volgende zaken meenemen:

• een geldig theoriecertificaat;

• een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;

Indien u op praktijkexamen gaat moet u de volgende zaken meenemen:

• een geldig theoriecertificaat;

• een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;

• eventueel het adviesformulier van je tussentijdse toets;

Het adres van het praktijk examencentrum is:

Café-restaurant “Den Heuvel” 

Heuvel 2,  5731 AM Mierlo.

Gecertificeerd:

 


Direct Contact:

Voor vragen en of afspraken kunt u bellen of mailen.

Thuis:              Mob: 

       

Direct mail:


Reserveren CBR


Klik op de afbeelding om je theorie te reserveren bij  het CBR of om ons te machtigen.


Autoradio:

 De autoradio klik op play& scroll in de auto radio naar een goed nr of download.

Aanbiedingen:


Social Media:

Facebook: