Natuurlijk wil je zodra je 16,5 bent graag je rijbewijs gaan halen. Bij ons kun je terecht voor jouw rijlessen in een fijne auto en met vriendelijke en geduldige instructeurs die over een zeer goede vakkennis beschikken en jou tijdens de gehele opleiding zullen blijven begeleiden. Ook wordt er tijdens de opleiding niet van auto gewisseld. Als je start met de opleiding krijg je een boek wat behoort bij de Rij-opleiding in Stappen, waarin jouw afspraken staan en waarin de gehele opleiding te volgen is en waaruit de lessen kunnen worden voorbereid. Dit heeft als grote voordeel dat je altijd vooraf weet wat er tijdens de les behandelt wordt en dat je door de les thuis reeds voor te bereiden. De stof makkelijk zult begrijpen en meer inzicht krijgt in het autorijden.  Voor een uitgebreide uitleg over de RIS methode verwijzen wij je naar RIS in het menu. Bel of mail gerust voor meer informatie. Je kunt dit doen door te klikken in Direct Contact.
 Aanvullende opleidingen: Aanhangwagen Bij onze rijschool bestaat de mogelijkheid tot het behalen van het rijbewijs BE. Dit kan middels een cursus van twee halve dagen. De eerste dag bestaat uit 4 uren les, meestal gegeven van 8.00 tot 12.00.  De tweede dag bestaat uit drie uren les, van 8.00 – 11.00 uur met aansluitend het examen BE. Uiteraard kan men ook enige weken/dagen lessen volgen waarna het examen BE wordt afgenomen. De reguliere lessen worden altijd gegeven in blokken van minimaal 2 uur. Wij bieden ook de eigenaren van caravans de mogelijkheid tot het volgen van een caravantraining. Tijdens deze 2 uur durende training leert u diverse stuurtechnieken waardoor u nog beter voor en achteruit kunt manouvreren met uw caravan. Voor het examen BE (aanhangwagen) is geen theoriecertificaat nodig. Kandidaten dienen wel te beschikken over een geldig B rijbewijs.  
Examen Rijbewijs  B: De instructeur bereid je zo goed mogelijk voor op het praktijk examen en de tussentijdse toets. Indien u op TTT (tussentijdse toets) gaat moet je de volgende zaken meenemen: • een geldig theoriecertificaat; • een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs; Indien je op praktijkexamen gaat moet je de volgende zaken meenemen: • een geldig theoriecertificaat; • een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs; • eventueel het adviesformulier van je tussentijdse toets; Het adres van het praktijk examencentrum is: Café-restaurant “Den Heuvel”  Heuvel 2,  5731 AM Mierlo.
Gecertificeerd:

 


Direct Contact:

Voor vragen en of afspraken kunt u bellen of mailen.

Thuis:              Mob: 

       

Direct mail:


Reserveren CBR


Klik op de afbeelding om je theorie te reserveren bij  het CBR of om ons te machtigen.


Autoradio:

 De autoradio klik op play& scroll in de auto radio naar een goed nr of download.

Aanbiedingen:


Social Media:

Facebook: